Recenzja Softonic

Darmowy program dla systemu Android, stworzony przez dodatki Dolphin.

Czy masz dość otwierania galerii i szukania potrzebnego zrzutu ekranu? Chcesz mieć możliwość szybkiego zrobienia zrzutu ekranu i zapisania go na swoim telefonie? Jeśli odpowiedziałeś tak na któreś z tych pytań, powinieneś spróbować tej aplikacji.

Możesz użyć tej aplikacji do robienia zrzutów ekranu całego ekranu lub jego części. Możesz także użyć jej do robienia zrzutów ekranu bieżącej strony, a następnie zapisywania ich na swoim telefonie. Jest to bardzo przydatne do udostępniania zrzutów ekranu swoim przyjaciołom na portalach społecznościowych takich jak Facebook i Twitter.

Istnieje kilka sposobów na zrobienie zrzutu ekranu. Możesz użyć domyślnej metody, czyli po prostu dotknij ekranu, lub możesz użyć dwóch innych metod. Pierwsza metoda polega na naciśnięciu przycisku zasilania, a druga na użyciu przycisku głośności.

Po zapisaniu zrzutu ekranu na swoim telefonie, będziesz mógł go obejrzeć w swojej galerii. To tutaj będziesz mógł go edytować i dostosować. Możesz rysować doodle lub pisać na nich tekst.

Program jest dostępny w innych językach

Opinie użytkowników o Screen Cut – Screenshot app

Czy próbowałeś Screen Cut – Screenshot app? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.